Bedrijf

"Tuinen met een uitgesproken karakter, daar ga ik voor!"

Toby's Tuinen is een jong, gepassioneerd, dynamisch en vooruitstrevend  bedrijf met liefde voor het vak. Ik sta voor ontwerp, aanleg, onderhoud en service waarbij de klant koning is. We nemen alle zorgen in het tuingebied van u over, in de breedste zin van het woord, om zo het maximale uit uw tuin te halen. Bij Toby's Tuinen bent u aan het juiste adres!


Visie

Toby’s tuinen ziet de tuin of buitenruimte als een verlengstuk van uw woon of werkruimte. Creatief en verrassend, maar goed luisterend naar de wensen van de opdrachtgever. Als vakbekwame hovenier het maximale uit elke vierkante meter tuin halen, dat is waar ik voor ga.


Geschiedenis

Na ruim 8 jaar ervaring in het vak is Toby Verhoeven begonnen met zijn eenmanszaak. Gevestigd in Son en Breugel, verzorgt hij nu buitenruimten voornamelijk tussen Den Bosch en Eindhoven voor de particuliere tuin maar ook voor bedrijven. Toby is een gedreven ondernemer met passie voor het hoveniers vak, die altijd streeft naar het beste eindresultaat.


Fam. Ekas 2 april 2021 - Best Complimenten voor Toby’s tuinen We kijken met een goed gevoel terug op de tuin-metamorfose. In een paar dagen tijd werd de oude voortuin compleet leeggehaald en vervangen door een nieuwe moderne voortuin. Het meedenken door Toby hebben we als erg prettig ervaren. De communicatie verliep goed, vragen/opmerkingen van ons werden snel opgepakt. Ook was meerwerk in overleg mogelijk. Er werd hard en secuur gewerkt! Wij zijn erg blij met de mooie onderhoudsvriendelijke tuin.
Familie Verhulst 18 juni 2018 - Son en Breugel Wij zijn enorm tevreden met het resultaat, en wij hebben jouw werkwijze als uiterst plezierig ervaren. En daarbij dat je op een hele kundige en effectieve wijze werkt.
Familie van Dinter 9 mei 2018 - Sint-Oedenrode Al ruim een jaar waren wij aan het nadenken over een nieuwe voortuin. Aangezien wij in een bosrijke omgeving wonen was het van belang om een tuin te krijgen die tegen een stootje kan. De omgeving wordt bepaald door veel schaduw en hoge bomen. Via kennissen kwamen we in contact met Toby. Met een deskundig advies heeft Toby een schitterend ontwerp gemaakt en ook uitgevoerd.
Tilly van Hout 9 mei 2018 - Eindhoven Ik heb een super tuinman! Hij heeft veel plantenkennis, kan super strak snoeien en is een harde werker. Niks is hem te veel, en altijd vriendelijk. Kortom een aanrader! Mijn tuin is een plaatje.
Tom van Nunen 2 april 2018 - Son & Breugel Toby heeft onze tuin naar volle tevredenheid aangelegd. Ook de betegeling is super strak gerealiseerd! Ik beveel Toby van harte aan!