Onderhoud

"Onderhoud is maatwerk."

Om het maximale uit uw tuin te halen ,vergt het ook het een en ander aan onderhoud op de juiste momenten in het jaar. U kunt hierbij denken aan het snoeien van hagen en struiken maar ook aandacht voor uw gazon, vijver of bestrating. Daarnaast kunt u voor bemesting of een professioneel advies altijd bij Toby terecht om zo de tuin steeds naar een hoger niveau te tillen. Of u nou het meeste zelf wilt doen, het grote onderhoud een aantal keer per jaar wilt laten doen of  u het liefste het totale onderhoud uit handen geeft, samen komen we altijd tot een passende oplossing. Er worden vantevoren duidelijke afspraken gemaakt omtrent het onderhouden met als doel, daar waar het uiteindelijk om gaat, het ten alle tijden kunnen genieten  van uw tuin.

Fam. Ekas 2 april 2021 - Best Complimenten voor Toby’s tuinen We kijken met een goed gevoel terug op de tuin-metamorfose. In een paar dagen tijd werd de oude voortuin compleet leeggehaald en vervangen door een nieuwe moderne voortuin. Het meedenken door Toby hebben we als erg prettig ervaren. De communicatie verliep goed, vragen/opmerkingen van ons werden snel opgepakt. Ook was meerwerk in overleg mogelijk. Er werd hard en secuur gewerkt! Wij zijn erg blij met de mooie onderhoudsvriendelijke tuin.
Familie Verhulst 18 juni 2018 - Son en Breugel Wij zijn enorm tevreden met het resultaat, en wij hebben jouw werkwijze als uiterst plezierig ervaren. En daarbij dat je op een hele kundige en effectieve wijze werkt.
Familie van Dinter 9 mei 2018 - Sint-Oedenrode Al ruim een jaar waren wij aan het nadenken over een nieuwe voortuin. Aangezien wij in een bosrijke omgeving wonen was het van belang om een tuin te krijgen die tegen een stootje kan. De omgeving wordt bepaald door veel schaduw en hoge bomen. Via kennissen kwamen we in contact met Toby. Met een deskundig advies heeft Toby een schitterend ontwerp gemaakt en ook uitgevoerd.
Tilly van Hout 9 mei 2018 - Eindhoven Ik heb een super tuinman! Hij heeft veel plantenkennis, kan super strak snoeien en is een harde werker. Niks is hem te veel, en altijd vriendelijk. Kortom een aanrader! Mijn tuin is een plaatje.
Tom van Nunen 2 april 2018 - Son & Breugel Toby heeft onze tuin naar volle tevredenheid aangelegd. Ook de betegeling is super strak gerealiseerd! Ik beveel Toby van harte aan!