Ontwerp

Het begin van een nieuwe tuin begint natuurlijk met een kennismaking bij u op locatie, waarbij uw visie en uw wensen centraal staan. Gaat het om een compleet nieuw plan of liever minder rigoureus, een renovatie? Na het noteren van uw wensen zullen we zoveel mogelijk opties en ideeën toevoegen om zo tot het gewenste ontwerp te komen.

Na het intake gesprek gaan we aan de slag om de wensen te vertalen naar een ontwerp.  Wanneer het in grote lijnen op papier staat,  komen we weer samen om het  ontwerp te presenteren waarbij voorbeelden worden getoond en ideeën door middel van foto's en stalen tot leven komen. Het is de combinatie van de wensen van de klant en mijn kennis en creativiteit, die ervoor zorgt dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met het budget. Als alles duidelijk is voor beide partijen wordt er begonnen aan de realisatie van de unieke, gewenste tuin.

Fam. Ekas 2 april 2021 - Best Complimenten voor Toby’s tuinen We kijken met een goed gevoel terug op de tuin-metamorfose. In een paar dagen tijd werd de oude voortuin compleet leeggehaald en vervangen door een nieuwe moderne voortuin. Het meedenken door Toby hebben we als erg prettig ervaren. De communicatie verliep goed, vragen/opmerkingen van ons werden snel opgepakt. Ook was meerwerk in overleg mogelijk. Er werd hard en secuur gewerkt! Wij zijn erg blij met de mooie onderhoudsvriendelijke tuin.
Familie Verhulst 18 juni 2018 - Son en Breugel Wij zijn enorm tevreden met het resultaat, en wij hebben jouw werkwijze als uiterst plezierig ervaren. En daarbij dat je op een hele kundige en effectieve wijze werkt.
Familie van Dinter 9 mei 2018 - Sint-Oedenrode Al ruim een jaar waren wij aan het nadenken over een nieuwe voortuin. Aangezien wij in een bosrijke omgeving wonen was het van belang om een tuin te krijgen die tegen een stootje kan. De omgeving wordt bepaald door veel schaduw en hoge bomen. Via kennissen kwamen we in contact met Toby. Met een deskundig advies heeft Toby een schitterend ontwerp gemaakt en ook uitgevoerd.
Tilly van Hout 9 mei 2018 - Eindhoven Ik heb een super tuinman! Hij heeft veel plantenkennis, kan super strak snoeien en is een harde werker. Niks is hem te veel, en altijd vriendelijk. Kortom een aanrader! Mijn tuin is een plaatje.
Tom van Nunen 2 april 2018 - Son & Breugel Toby heeft onze tuin naar volle tevredenheid aangelegd. Ook de betegeling is super strak gerealiseerd! Ik beveel Toby van harte aan!